27 Objekte
(RM) 338232495
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
An employee of the wholesale bakery seals pieces of apricot pie put on plastic plates with a lid, pictured at the largest Coop logistics center in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, on March 14, 2018. The logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Ein Mitarbeiter der Grossbaeckerei verschliesst auf Plastikteller gelegte Aprikosen-Waehenstuecke mit einem Deckel, aufgenommen am 14. Maerz 2018 im groessten Coop-Logistikzentrum in Schafisheim im Kanton Aargau. Der Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
(RM) 338232410
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
A conveyor transports par-baked lye bread for storage at the deep-freeze warehouse of the largest Coop logistics center in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, pictured on March 14, 2018. The logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Ein Foerderband transportiert vorgebackene Silserkraenze zur Einlagerung im Tiefkuehllager des groessten Coop-Logistikzentrums in Schafisheim im Kanton Aargau, aufgenommen am 14. Maerz 2018. Der Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
(RM) 338231886
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
A conveyor transports plaited bread onto huge baking trays for baking, pictured at the largest Coop logistics center in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, on March 14, 2018. The logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Ein Foerderband transportiert Butterzoepfe zum Backen auf riesige Backbleche, aufgenommen am 14. Maerz 2018 im groessten Coop-Logistikzentrum in Schafisheim im Kanton Aargau. Der Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
(RM) 338231765
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
Employees shape loafs of bread by hand on a conveyor, pictured at the largest Coop logistics center in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, on March 14, 2018. The logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Mitarbeitende formen Brotlaibe von Hand auf einem Foerderband, aufgenommen am 14. Maerz 2018 im groessten Coop-Logistikzentrum in Schafisheim im Kanton Aargau. Der Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
(RM) 338232336
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
Employees shape small rolls on a conveyor bringing them into an oven for baking, pictured at the largest Coop logistics center in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, on March 14, 2018. The logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Mitarbeitende formen kleine Broetchen auf einem Foerderband, das sie zum Backen in einen Ofen bringt, aufgenommen am 14. Maerz 2018 im groessten Coop-Logistikzentrum in Schafisheim im Kanton Aargau. Der Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
(RM) 338232176
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
Employees braid plaited bread out of prefabricated dough strands on a conveyor, pictured at the largest Coop logistics center in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, on March 14, 2018. The logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Mitarbeitende flechten Butterzoepfe aus vorgefertigten Teigstraengen auf einem Foerderband, aufgenommen am 14. Maerz 2018 im groessten Coop-Logistikzentrum in Schafisheim im Kanton Aargau. Der Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
(RM) 338232325
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
A conveyor transports loafs of Ticino Bread through a metal detector, pictured at the largest Coop logistics center in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, on March 14, 2018. The logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Ein Foerderband transportiert Tessinerbrote durch einen Metalldetektor, aufgenommen am 14. Maerz 2018 im groessten Coop-Logistikzentrum in Schafisheim im Kanton Aargau. Der Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
(RM) 338231551
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
A conveyor transports loafs of bread out of an oven after baking, pictured at the largest Coop logistics center in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, on March 14, 2018. The logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Ein Foerderband transportiert Brotlaibe nach dem Backen aus einem Ofen, aufgenommen am 14. Maerz 2018 im groessten Coop-Logistikzentrum in Schafisheim im Kanton Aargau. Der Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
(RM) 338231455
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
Conveyors transport loafs of bread out of an oven after baking, pictured at the largest Coop logistics center in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, on March 14, 2018. The logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Foerderbaender transportieren Brotlaibe nach dem Backen aus einem Ofen, aufgenommen am 14. Maerz 2018 im groessten Coop-Logistikzentrum in Schafisheim im Kanton Aargau. Der Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
von 1