56 Objekte
(RM) 338231523
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
Trucks and trailers are parked on the site of the largest Coop logistics center in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, pictured on March 14, 2018. The logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Lastwagen und Anhaenger stehen auf dem Gelaende des groessten Coop-Logistikzentrums in Schafisheim im Kanton Aargau, aufgenommen am 14. Maerz 2018. Der Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
(RM) 338232706
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
Trucks, trailers and transport containers are parked on the site of the largest Coop logistics center in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, pictured on March 14, 2018. The logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Lastwagen, Anhaenger und Transportcontainer stehen auf dem Gelaende des groessten Coop-Logistikzentrums in Schafisheim im Kanton Aargau, aufgenommen am 14. Maerz 2018. Der Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
(RM) 338232601
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
A truck of the Coop subsidiary railCare brings a transport container for rail transport to the train tracks, pictured in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, on March 14, 2018. The Coop logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Ein Lastwagen des Coop-Tochterunternehmens railCare bringt einen Transportcontainer fuer den Bahnverlad zu den Schienen, aufgenommen am 14. Maerz 2018 in Schafisheim im Kanton Aargau. Der Coop-Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
(RM) 338231136
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
Crates containing refrigerated products such as curd and yoghurt get out of the refrigerated warehouse on conveyors, pictured at the largest Coop logistics center in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, on March 14, 2018. The logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Harassen mit Kuehlprodukten wie Quark und Joghurt gelangen ueber Foerderbaender aus dem vollautomatischen Kuehllager hinaus, aufgenommen am 14. Maerz 2018 im groessten Coop-Logistikzentrum in Schafisheim im Kanton Aargau. Der Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
(RM) 338230999
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
Crates containing refrigerated products such as yoghurt get out of the refrigerated warehouse on conveyors, pictured at the largest Coop logistics center in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, on March 14, 2018. The logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Harassen mit Kuehlprodukten wie Joghurt gelangen ueber Foerderbaender aus dem vollautomatischen Kuehllager hinaus, aufgenommen am 14. Maerz 2018 im groessten Coop-Logistikzentrum in Schafisheim im Kanton Aargau. Der Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
(RM) 338230875
SCHWEIZ SCHAFISHEIM COOP VERTEILZENTRALE UND GROSSBAECKEREI
View into the huge fully automated deep-freeze warehouse, pictured at the largest Coop logistics center in Schafisheim in the Canton of Aargau, Switzerland, on March 14, 2018. The logistics location with its 1’900 employees unites the regional distribution center for Zurich, Northwestern and Central Switzerland, a wholesale bakery and confectionery as well as a huge national deep-freeze warehouse. While everything runs fully automatically at up to minus 23 degrees Celsius in the deep-freeze warehouse, 220 employees continue to make non-refrigerated goods available for transport. In the bakery, about 600 employees produce 60’000 tons of fresh bread, cakes, pies and roulades for the whole of Switzerland. (KEYSTONE/Christian Beutler) Blick ins riesige vollautomatische Tiefkuehllager, aufgenommen am 14. Maerz 2018 im groessten Coop-Logistikzentrum in Schafisheim im Kanton Aargau. Der Logistikstandort mit 1’900 Angestellten vereint die regionale Verteilzentrale fuer den Raum Zuerich, die Nordwest- und die Zentralschweiz, eine Baeckerei- und Konditoreianlage sowie ein riesiges nationales Tiefkuehllager. Waehrend im Tiefkuehllager bei bis zu minus 23 Grad Celsius alles vollautomatisch ablaeuft, stellen weiterhin rund 220 Mitarbeitende nicht tiefgekuehlte Waren fuer den Transport bereit. In der Baeckerei produzieren rund 600 Mitarbeitende jaehrlich 60’000 Tonnen frisches Brot, Kuchen, Torten und Rouladen fuer die ganze Schweiz. (KEYSTONE/Christian Beutler)
(RM) 385373252
SCHWEIZ POST INTEGRATIONSVORLEHRE
Bahlibi, recognised refugee from Eritrea, at work in the Haerkingen parcel centre as part of the integration apprenticeship (INVOL) to become a logistics specialist at Swiss Post, recorded on 21 May 2019 in Haerkingen, Canton Solothurn. As part of a 4-year pilot programme run by the State Secretariat for Migration (SEM), Swiss Post is offering a logistics integration course for recognized refugees and temporarily admitted persons between the ages of 18 and 35. Participants will be prepared for a two or three-year basic vocational training course. The pre-integration apprenticeship lasts one year. In the company, practical experience in the desired occupational field is gained 3 days a week. In the vocational school, participants attend vocational and general education subjects 2 days a week (KEYSTONE/Gaetan Bally) (autotranslated). Bahlibi, anerkannter Fluechtling aus Eritrea, bei der Arbeit im Paketzentrum Haerkingen im Rahmen der Integrationslehre (INVOL) zum Logistiker bei der Schweizerischen Post, aufgenommen am 21. Mai 2019 in Haerkingen, Kanton Solothurn. Im Rahmen eines 4-jaehrigen Pilotprogrames des Staatssekretariat fuer Migration (SEM), bietet die Schweizerische Post eine Logistik-Integrationsvorlehre fuer anerkannte Fluechtlinge und vorlaeufig aufgenommene Personen im Alter zwischen 18 und 35. Die Teilnehmenden werden auf eine zwei- oder dreijaehrige berufliche Grundbildung vorbereitet. Die Integrationsvorlehre dauert ein Jahr. Im Betrieb wird an 3 Tagen pro Woche praktische Erfahrung im angestrebten Berufsfeld gesammelt. In der Berufsfachschule besuchen die Teilnehmenden 2 Tage pro Woche berufskundliche und allgemeinbildende Faecher. (KEYSTONE/Gaetan Bally)
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