image
SCHWEIZ ALPSENNEREI
In the cheese cave, the son of Agnes and Ernst Waser stows away cheese wheels after they have been brushed, spread and turned, pictured on July 16, 2009 on the alpine dairy "Unterste Huette" (Lowest Hut) near Emmetten in the canton of Nidwalden, Switzerland, where the Waser family produces "Niederbauer" alpine cheese. (KEYSTONE/Gaetan Bally) Der Sohn von Agnes und Ernst Waser schiebt im Kaesekeller Kaeselaibe zurueck ins Regal nachdem sie gebuerstet, bestrichen und gewendet wurden, aufgenommen am 16. Juli 2009 auf der Alpsennerei "Unterste Huette" bei Emmetten im Kanton Nidwalden, wo die Familie Waser Niederbauer-Alpkaese produziert. (KEYSTONE/Gaetan Bally)
Instructions
License
Rights Managed
Date created
20090716
Place
EMMETTEN SCHWEIZ
Credit
KEYSTONE
Source
KEYSTONE
Byline
GAETAN BALLY
Size
4992 x 3328 px
File type
JPEG